Join our spectacular celebration.
Book until December 15, and get a special discount.
Make a reservation at +389 71 348 477 or +389 76 434 244

See our menus here

Ексклузивен настан за незаборавна Новогодишна вечер

Придружете се на нашиот ексклузивен настан за незаборавна Новогодишна вечер!
Искористете го попустот за рана резервација до 15 декември.
Резервирајте на: +389 71 348 477 или +389 76 434 244

Погледнете ги нашите менија тука