Join us this Christmas Eve for a relaxing break that includes delicious meals and a stay in our great accommodations.
See the offer here. Book your stay at +389 2 551 51 51

See the Christmas Eve menu here. Make a reservation at FOUR +389 2 551 51 73

Дочекајте го божиќното утро во Парк Хотел & Спа. Уживајте во божиќното мени кое го подготвивме специјално за вас и релаксирачката атмосфера на ресторанот  FOUR.

Погледнете ја понудата тука. Резервирајте на: +389 2 551 51 51

Погледнете го Божиќното мени тука. Резервирајте на: +389 2 551 51 73