Моментите поминати со вас се секогаш бесценети.

Викендов во Охрид се дружевме со овие прекрасни деца, во рамки на овогодинешните училишни игри за деца со посебни потреби 2021, во во организација на Федерација на училишен спорт.

Секогаш е привилегија да се биде во друштво на овие прекрасни деца, ни беше навистина голема чест.

Секогаш можете да сметате на поддршка од Фитнес Спа Парк и Паркленд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.