Објавуваме отворен работен оглас за електричар. Доколку ги исполнувате критериумите и сакате да работите во пријатна работна средина, со можности за напредок, ве покануваме да аплицирате на огласот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.